WordPress.org

Forums

Events Manager
[resolved] Location Submission Page Problem (4 posts)

  1. alieneila
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am using Events Manager 5.2.9, BuddyPress 1.6.1 and a Genesis Framework theme.

    I have a site with a page set up for the front end "Edit locations page". When I go to the page everything loads fine with a location list with links to "My Locations" or "All Locations" and lists events just fine. If I then click the button to "Add New" the same page is reloaded except there is a ?action=edit and the form loads. However there are problems.

    First of all, pretty much everything that should be within the <head></head> tags shows up right after the opening <body> tag... scripts, styles, title tag...

    Which I am guessing is also causing the problem with the wp_editor not loading correctly.

    When this page is not assigned as the "Edit location page" the scripts and everything show up where they are supposed to within the head tags. So my only conclusion is that whatever functions take over the page when it is assigned as the Edit location page is causing the issues.

    Can you maybe tell me which files handle that page so I could maybe figure out where the conflict is?

    For a better understanding here is the page... http://www.hobbiesforcouples.com/location-search/submit-resource/
    you will need to register to be able to view the page.

    http://wordpress.org/extend/plugins/events-manager/

  2. alieneila
    Member
    Posted 2 years ago #

    I've created a redirect to the BuddyPress location submission page which doesn't seem to have the above mentioned issues, but would like to know if anyone has any insight on this.

  3. Marcus
    NetWebLogic Support
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi, I'm not sure what'd be causing this problem... we don't do anything that would move all the head content into the body.

    The page overriding is done in /em-events.php in the first function. What's odd is that it doesn't happen to any other page assigned to EM because it's all done the same way in the same function.

  4. alieneila
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yes I thought it was pretty odd myself, I've used this plugin on a few different sites and never saw that happen before. Since that site is using BuddyPress profiles I think that the redirect I added should work out fine for now. I was thinking that maybe an actionhook is being used somewhere that I couldn't find and whatever is using it has a misplaced div tag or something, there's no telling. If I figure it out I will definitely let you know =)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.