Support » Plugin: LiteSpeed Cache » Localization Domains not working with tag manager

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    Hi,

    Could you please provide the report number ?

    You can get it in toolbox -> report , click “send to LiteSpeed”

    Best regards,

    Thread Starter bidiesman

    (@bidiesman)

    Hello,
    here you are:
    Report number: DTBQMPOT
    Report date: 09/24/2020 20:16:18

    Sorry for my late answer. I’m not as litespeed than you 😉

    Jérôme

    Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    Hi,

    for analytics , could you please turn off inline JS defer and inline JS minify , purge all , and see how it goes ?

    I don’t see FB files , the google JS’ are loaded by initial JS files , we can not localized a URL that is loaded by another JS

    Best regards,

    • This reply was modified 1 year, 10 months ago by qtwrk.
    Thread Starter bidiesman

    (@bidiesman)

    Hi I just tried and it didn’t work.
    No data in analytics realtime.
    I exactly disable page optmization -> js settings-> (2)js settings
    first:
    -JS Minify
    -Load JS Deferred

    then I also disabled everything:
    -JS Minify
    -Load JS Deferred
    -JS HTTP/2 Push
    -js combine

    and off course purge and activated localization settings but it didn’t work out.

    Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    Hi,

    Please create a ticket here, we will investigate it further

    Best regards,

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Localization Domains not working with tag manager’ is closed to new replies.