WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Localisation not working

[Resolved] Localisation not working

  • Hi can anyone have a look at the German de_DE localization?
    either the localization file is not called correctly or the mo and po files are not named correctly.

    pls check it out 🙂

    if you are using an other working language version please tell me the filenames in your wp-content/plugins/buddypress-activity-privacy/languages folder

    regards zerger

    http://wordpress.org/plugins/buddypress-activity-privacy/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author meg@info

    @megainfo

    Hi @zerger,

    the bug is fixed in v1.3.

    thanks for report.
    the translation file for German is languages\buddypress-activity-privacy-de_DE.po

    the MO ( you can edit it and update it using POEDIT) file is buddypress-activity-privacy-de_DE.po.

    All updates or correction for translation are welcome.

    Regards,
    Mounir

    Could you please tell me where to find the German language files, I tried searching with google, but all I found was this thread.

    I did a danish translation – ie. buddypress-activity-privacy-da_DK.mo – which I placed in both global and local path (wp-content/languages/buddypress-activity-privacy-da_DK.mo and wp-content/plugins/buddypress-activity-privacy/buddypress-activity-privacy-da_DK.mo) but the frontend doesn’t get translated. Everything in the .po is translated and using latest version 1.3

    Never mind my previous comment. Deactivated and activated.. it did the trick.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] Localisation not working’ is closed to new replies.