WordPress.org

Forums

WP VeriteCo Timeline
[resolved] Loading Timeline… (15 posts)

  1. riggscreative
    Member
    Posted 1 year ago #

    just spins and spins and spins, and the timeline never loads.

    https://wordpress.org/plugins/wp-veriteco-timeline/

  2. Josh Eaton
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    1. Have you updated to the latest version? Re-save a timeline post after updating to regenerate the timeline.json file.
    2. Do you have any JavaScript errors in the dev tools console?
    3. Try disabling other plugins and see if that resolves the error. (Usually a plugin a theme conflict causes this issue).

  3. vanjao
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just installed the latest wp-veriteco-timeline plugin with WP 3.8.2 and the twenty fourteen theme. Not working - keeps loading with no results. Entries with texts only.

  4. Josh Eaton
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Do you have a link to the site?

  5. g.
    Member
    Posted 1 year ago #

    I had the same issue, then I just had to hit the "Save Timeline Data"

  6. vanjao
    Member
    Posted 1 year ago #

    "Save Timeline Data" does not help. Still keeps loading. Link to page: http://ikragero.com/tidsaksen/

  7. Josh Eaton
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    There doesn't appear to be a timeline.json file on your server. It should exist here:

    http://ikragero.com/wp-content/plugins/wp-veriteco-timeline/timeline.json

    But that is 404ing. Check that the plugin folder is writeable on the server (775 permissions) and then save any of the timeline posts again to regenerate the file.

  8. zerackam
    Member
    Posted 1 year ago #

    I just installed the plugin too and i really had high hopes but im also getting the spinning "LOADING TIMELINE...". the timeline.json file does exist in my plugin folder and everything is writable. Any ideas?

  9. florentm
    Member
    Posted 1 year ago #

    Please listen to Josh,
    You have to make the module directory writable by the php process.
    Then, IT WORKS.

  10. Josh Eaton
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @zerackam, are you still having issues?

    You actually need to "Update" one of the timeline posts for it to work. "Save Timeline data" might work but I've had more luck updating a timeline post.

    For anyone upgrading to the new version, you have to re-save a timeline post for the JSON to be fixed. It's the worst, but hopefully in the next 2 months I can get a better update out there so these issues can be resolved once and for all.

  11. zerackam
    Member
    Posted 12 months ago #

    Hi Josh thanks for responding. Yeah i tried a few things like you mentioned. I updating a few of the timeline posts and i also changed the plugin folder permissions to 775 from 755 but i'm still having the same issue when i load the page with the [WPVT] shortcode it just shows "LOADING TIMELINE...". You can check it out at http://www.goldisjewelry.com/history/. Does the plugin need anything specific running on the server outside of the basics setup through LAMP to make it work? thanks again for our help.

  12. Josh Eaton
    Member
    Plugin Author

    Posted 12 months ago #

    @zerackam,

    on the first load, the timeline JSON wouldn't load due to a 502 Bad Gateway error, which is something with your server config, not the plugin.

    However, I returned to site, and it's now working for me:

    Screenshot: https://dl.dropboxusercontent.com/s/rb0srfbl0dwsjkj/2014-05-04%20at%209.47%20AM.png

    There may be an issue with CloudFlare that you're using.

    I'm also not sure what's up with your directories, they are in a weird format:

    http://www.goldisjewelry.com/ext/fcfb0891/js/timeline-min.js?1.68

    instead of something like:

    http://www.goldisjewelry.com/wp-content/plugins/wp-veriteco-timeline/js/timeline-min.js?1.68

  13. nicnash08
    Member
    Posted 11 months ago #

    I'm getting same problem using wordpress 3.9.1

    Only error i get in console is

    GET http://localhost:8080/wpTimlineJs/wp-content/plugins/wp-veriteco-timeline/css/themes/font/.css 404 (Not Found) timeline-embed.js:36

    any ideas?

  14. nicnash08
    Member
    Posted 11 months ago #

    Scratch that, I looked at previous posts and did this
    "Settings > WP Timeline" just make sure "Cover Headline" and "Cover text" have values.

    also changed the fonts some in settings, refreshed a whole bunch and it appeared.

    Thanks for the plugin!

  15. detters
    Member
    Posted 9 months ago #

    This one drove me nuts for a minute. The timeline.json _would not_ update, until I changed permissions on the plugin folder and timeline.json file.

    Then it updated.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WP VeriteCo Timeline
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.