Support » Plugin: Preloader Plus - WordPress Loading Screen Plugin » Loading icon doesn’t show up

  • Resolved zietbukuel

    (@zietbukuel)


    I can’t display the icon, no matte what I do. I select the icon and I make it visible in the general settings, but it’s now showing up for me. Help?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • There’s also an error in the CSS:

    .lds-rolling div, .lds-rolling div:after {
        width: 100%;
        height: 100%;
        border: 10px solid <? echo esc_attr( $settings['text_color'] ) ?>;
        border-top-color: transparent;
        border-radius: 50%;
    }

    No PHP should be displayed like this.

    • This reply was modified 2 months, 2 weeks ago by zietbukuel.
    Plugin Author maxsdesign

    (@maxsdesign)

    Hi zietbukuel,

    1) Are you talking about the built in icons? I have just tried and it works. If you wish, you can send me a link so I can take a look at that problem.

    2) There isn’t any error in the CSS, because it’s a PHP file.

    Cheers,
    Massimo

    I know but I don’t have short tags enabled and that’s making the CSS have some unparsed PHP like the one I show above.

    https://demo1.store.inlive.cloud/
    https://demo2.store.inlive.cloud/

    Please take a look at these 2 sites. It’s not showing up the built-in icons and the CSS error is present in both sites.
    Thanks.

    Plugin Author maxsdesign

    (@maxsdesign)

    Hi zietbukuel,
    I have just uploaded a new version of the plugin without the short tags. Now it should be work. Let me know if you have other issues.
    Have a good day.
    Massimo

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.