WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Loading first 10 articles many times(endless)

[Resolved] Loading first 10 articles many times(endless)

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • Plugin Author Thimo Grauerholz
    Participant

    @pr3ss-play

    Hi onlyonedesign,

    please change the URL style in “Permalinks” to the default value and try again. Suspicious, because it’s working on my website using the same URL style.

    Cheers

    onlyonedesign
    Member

    @onlyonedesign

    Hi Thimo,

    I changed the URL style in “Permalink” to the default, but it still same situation on the top page(loading endless with just 10 articles and not show Social buttons).
    Despite I made another test page with same shortcode, the page show all the articles without pagination and not show Social buttons…
    Do you have another idea?
    Thanks in advance,

    Plugin Author Thimo Grauerholz
    Participant

    @pr3ss-play

    Hi onlyonedesign,

    as far as it is a test page, can you please provide me an admin account, so i can see directly, what can be wrong and if it’s just a missing value in the shortcode declaration?

    if so, please write to info@spreadplugin.de , if not, please write the shortcode here, without the api key and api secret 🙂

    Cheers
    Thimo

    onlyonedesign
    Member

    @onlyonedesign

    Hi Thimo,

    OK, I’ll send you these information via e’mail.
    Thanks that you take a time for me!
    onlyonedesign

    Plugin Author Thimo Grauerholz
    Participant

    @pr3ss-play

    Hi onlyonedesign,

    pagination is working now, but I don’t know why the social images doesn’t get displayed. Possibly, some server cache or,… is blocking it?!?

    onlyonedesign
    Member

    @onlyonedesign

    Hi Thimo,

    Tnaks for your help!!! Yes, pagination is working now.
    I researched about the social images and I got some information. The server that I use needed MIME Type specification :

    AddType image/svg+xml .svg
    AddType image/svg+xml .svgz

    on .htaccess file.
    So the social images displayed too 😉

    Bob Holzer
    Member

    @bob-holzer

    Hi Thimo
    sorry it’s me again ^^
    I run into the same problems as onlyonedesign, the products load endless, so i changed the permalink structure into default which solved the problem. But my question is it works with the custom permalinks here http://www.yogafroog.com/women/padmasana/ but it wont accept the custom permalinks here http://www.eu.yogafroog.com/?page_id=15 any idea what is going on? is it maybe the subdomain? Thank you in advance
    cheers B

    Plugin Author Thimo Grauerholz
    Participant

    @pr3ss-play

    both work for me?

    Bob Holzer
    Member

    @bob-holzer

    sorry I changed the structure to update some files… check it again now please
    http://www.eu.yogafroog.com/women/padmasana

    Plugin Author Thimo Grauerholz
    Participant

    @pr3ss-play

    Hi Bob,

    please be so kind and make an update to the most recent version.
    This should fix your problem.

    Cheers
    Thimo

    Bob Holzer
    Member

    @bob-holzer

    did the update… still not working… but please don’t feel obligated I can do it without the custom permalinks!
    really appreciate your effort!!

    Plugin Author Thimo Grauerholz
    Participant

    @pr3ss-play

    Hi Bob,

    can you please send me an email to info@spreadplugin.de ? I can send you a file to test please, then it should work 🙂

    hpdblackhawk
    Member

    @hpdblackhawk

    Having this issue as well. I deleted and then re-installed the plugin and whenever you click next it loads the same items again. Help please… http://majorleagueaviation.com/mens-t-shirts/military-helicopter-t-shirts/

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • The topic ‘[Resolved] Loading first 10 articles many times(endless)’ is closed to new replies.