Support » Plugin: WP VR - 360 Panorama and Virtual Tour Creator For WordPress » Load scripts on listed pages only doesn’t work in editing/preview

  • Resolved todderz

    (@todderz)


    If you turn on “Enable script control…” then it means that tours do not work when editing or previewing unless you either:

    – turn it off temporarily, which affects the whole site, or
    – add the url for the edit page, which you then have to remember to remove.

    Either disable this script control in edit/preview, or instead of adding specific URLs, allow setting a tag.

    Eg any post with a 360 tag should load the scripts.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Support C S Sultan

    (@sultan00rextheme)

    Hi, if you Enable the script control, it means that the plugin will not load scripts on pages that does not have a WPVR tour. And this impact will take effect on the front-end, not on the back-end.

    This means, the tour will work as usual, just that there will be no extra scripts or libraries loaded on front-end on pages that do not have a WPVR tour.

    However, you have to make sure not to use any code minification on the page where you actually embed a WPVR virtual tour.

    The tours don’t work in preview with script control on.

    Plugin Support C S Sultan

    (@sultan00rextheme)

    Hi, we are working on a fix. Hopefully, it will be corrected in an upcoming update.

    Thanks for being patient with us.

    Plugin Author Rextheme

    (@rextheme)

    Hi @todderz ,

    We’ve released an update that will allow you to see the tours in preview.

    Update the plugin and let us know if you can see your tours on the preview mode.

    Thanks.

    Hi,

    Something is wrong with the latest update when using free and pro.

    With both plugins (free and pro) activated, there is a long delay before the initial page response. After the initial response, the page loads normally.

    eg for my home page with WP VR Pro active, Pingdom reports an initial wait time of more than 7 seconds.

    With WP VR Pro deactivated, Pingdom says 0.6 seconds.

    The delay is often over 10 seconds.

    This is delay in the initial HTTP response. After the initial response, the rest of the page elements are loaded at normal speed.

    There must be something happening in Pro that is delaying the initial page creation and response.

    With Pro deactivated, speed is normal.

    With Pro active, between 6 and 12 seconds delay before initial response.

    This affects home page, category pages, posts, infinite scroll.

    Plugin Contributor Lincoln Islam

    (@coderexco)

    @todderz – Please contact our website for support. This forum is only for free users.Thanks

    You realise I raised the original request in this issue and then you made an update and asked me to tell you if it works?

    It doesn’t work.

    Plugin Support C S Sultan

    (@sultan00rextheme)

    Hi @todderz , if you don’t mind, can you communicate with us via e-mail?

    Any issues you have with the Pro plugin, we will provide support for that via e-mail or live chat.

    You may e-mail us at support@rextheme.com or knock us on our live chat in our website.

    Here, we only can provide support for the free plugin. We are not allowed to provide support for Pro version here. Thanks.

    • This reply was modified 10 months, 1 week ago by C S Sultan.
Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Load scripts on listed pages only doesn’t work in editing/preview’ is closed to new replies.