• Resolved joraff

    (@joraff)


    After a routine database cleanup which removed transients, soliloquy is no longer able to load a slider by its slug. Loading by ID works.

    The root of the problem lies in the SQL generated by get_posts() in _get_slider_by_slug(). The SQL contains: wp_posts.post_type IN ('post', 'page', 'attachment', 'tribe_venue', 'tribe_events'), which is missing ‘soliloquy’. This post type list is what WordPress thinks 'post_type' => 'any' should be.

    I’ve verified that ‘soliloquy’ is a registered post type.

    get_post_types()
    Array
    (
        [post] => post
        [page] => page
        [attachment] => attachment
        [revision] => revision
        [nav_menu_item] => nav_menu_item
        [soliloquy] => soliloquy
        [acf-field-group] => acf-field-group
        [acf-field] => acf-field
        [tribe_venue] => tribe_venue
        [tribe_organizer] => tribe_organizer
        [tribe_events] => tribe_events
    )

    I don’t necessarily think that this is a soliloquy bug. Soliloquy appears to be registering the post type correctly. I am also not the one who keeps WordPress and plugins updated, so I can’t pinpoint if an update started this.

    Though, I believe this can easily be prevented by only performing get_posts on ‘soliloquy’ post_type, rather than ‘any’. This is how I have restored functionality on our side.

    Has anyone else encountered this?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Soliloquy is registering the post type with 'exclude_from_search' => true. Another option to remedy would be to toggle this to true.

    Plugin Author Chris Kelley

    (@chrisakelley)

    Hey Joraff,

    This should be resolved with the latest update

    Hi Joraff 🙂

    I apologize for the delay, we’re not receiving notifications at the moment 🙂

    The last update should have corrected the slug issue.

    As for the search question, there’s no reason to have it in search, we dont have any content that gets outputed.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Load by slug not working’ is closed to new replies.