Support » Plugin: LiteSpeed Cache » LiteSpeed + WooCommerce Multi Currency – Currency Switcher Not Working

  • Resolved glew

    (@glew)


    Hello I have this Currency plugin and when it is activated the Litespeed plugin does not work.
    Currency plugin
    https://wordpress.org/plugins/woo-multi-currency/

    I have 2 currencies configured, and in the Currency plugin I configure that all countries see currency number 2, but when someone connects from the USA, they see currency number 1 as USD.

    When I disable the Litespeed plugin it works perfectly in USA.

    On the plugin page it says that with the cache programs you have to exclude cookies

    wmc_current_currency
    wmc_current_currency_old
    wmc_ip_info

    I already did this in the exclude cookies section, but it still doesn’t work.

    If one browses the page while in the USA and is not logged in, one sees the prices in currency number 2, but when one logs in with a username and password, one sees the prices in currency number1.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    Hi,

    please try add

    RewriteRule .* – [E=Cache-Vary: wmc_current_currency]

    into your .htaccess, purge all , and see how it goes.

    Best regards,

    Hi thanks, but still happen.

    i try to delete all cookies and cache from the browser, start a new session on incognito browser and is the same.

    When you are not logged in, you see the correct prices.

    When you log in you see the wrong currency.

    When you deactivate Lite Speed Cache, all working perfect.

    I also try to put
    RewriteRule .* – [E=Cache-Vary: wmc_current_currency]
    RewriteRule .* – [E=Cache-Vary: wmc_current_currency_old]
    RewriteRule .* – [E=Cache-Vary: wmc_ip_info]

    Thanks

    Have any other idea??

    Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    Hi,

    Could you please provide the report number ?

    Best regards,

    where i can get the report number??

    Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    Hi,

    In side-bar menu:

    If you are using v3 , it should be Toolbox —> Report , then click “send to LiteSpeed”

    If you are using v2, it should be Report , then click “send to LiteSpeed”

    Best regards,

    Plugin Support LiteSpeed Lisa

    (@lclarke)

    Hi,

    I’m going to mark this topic “Resolved,” due to lack of activity.

    If you still need help, please provide your Report Number, found in WP Admin > LiteSpeed Cache > Toolbox > Report. (Press the Send to LiteSpeed button and make note of the number.)

    We’ll be happy to reopen the topic if necessary.

    Thanks!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘LiteSpeed + WooCommerce Multi Currency – Currency Switcher Not Working’ is closed to new replies.