Support » Theme: Neve » Lists block no bullets no indent

  • Resolved ddmccaleb

    (@ddmccaleb)


    When using the page template “Page Builder Full Width (Neve)” the lists blocks do not display bullets, nor are they indented. They display correctly in the builder, but not on the published page. Further, if followed by a paragraph block there is no spacing between the last bullet and the following paragraph. This occurs in Chrome and Edge, with my optimizer plugin deactivated, cache purged, etc. However, if using “Default template” they display fine. Any suggestions? Thank you!
    -David McCaleb

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Hi @ddmccaleb,

    Thank you for using Neve Pro.

    A fix in this regard was included in the latest version of the theme, 3.1.5.

    Feel free to check if it works as expected now. If you have time to share it on the thread, we appreciated it, and will also help other users.

    Best regards,
    Stefan

    Thread Starter ddmccaleb

    (@ddmccaleb)

    Thank you. Yes, it does appear to be working now. I truly appreciate it. Thanks!

    Thread Starter ddmccaleb

    (@ddmccaleb)

    Actually, take two… the bullets appear to be working on https://esvamarket.com/privacy-policy/, but not on other pages such as https://esvamarket.com/online-vendors/. On that second page everything under the heading Product and Vendor Eligibility is bulleted. Both times the bulleted lists utilize a Gutenberg list block and both are formatted the same. I’ve purged the site cache as well as my browser’s cache. Any thoughts on why these bullets aren’t displaying?
    Thanks again for all your help!

    Theme Author Themeisle

    (@themeisle)

    Hi @ddmccaleb,

    Could you confirm that you have migrated to Neve 3.0 already?
    Here is our guide about it – https://docs.themeisle.com/article/1388-neve-3-0-core-design

    Based on the structure of the website and stylesheets loaded doesn’t look like your website is migrated and that is the reason it doesn’t work as expected.

    Thanks!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.