WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » [Resolved] lists and the appearance of &#187 (aka Double arrows)

[Resolved] lists and the appearance of &#187 (aka Double arrows)

  • &#187 (aka Double arrows) appear throughout all lists on my wordpress site in all browsers.

    But when viewing on other machines they disappear.

    Ive searched through the code (css etc) to find out where they’re being placed in to the pages but cant find any specific point.

    Could this be an issue of my machine having the glyph and others not? .. surely not

    How can i get rid of them? they seem to be attached to LI’s but the CSS doesn’t have any reference to them?

    Confused?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    Without a site url, there’s isn’t much anyone can say…

    If someone has come across the issue before there is plenty someone could say :). The site currently sits locally hence no URL.

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    There’s only 2 options:

    1. The ASCII code is hardcoded into your theme template files

    2. It’s being added via CSS – maybe using the :before pseudo class which not all browsers currently support.

    Thanks esmi,

    The :before pseudo was the issue. removing the content deleted the &#187.

    Thanks, again 😉

    (and you didn’t have a url :D)

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] lists and the appearance of &#187 (aka Double arrows)’ is closed to new replies.
Skip to toolbar