Support » Plugin: Advanced Post List » List shows up on preview, but not on the page I want.

  • Hello! First, I would like to say your plugin looks great and has a lot of functions that are going to help me a lot! Great job!

    But unfortunately, I’m having a problem with one list. I’m putting together a list of all posts of a current category. However, one of the categories is shown perfectly on the “preview” function, but when I add it on a page, it returns the “Empty Message” text.
    I’ve tested with some categories, and I believe the ones that are not showing are those which we deleted from the RSS feed, but they still show up on the preview, although not on the public page. I’ve looked up the other threads but haven’t been able to find someone with the same problem. Is there any way to solve this?

    Furthermore, I’m using this function:
    a href=”[post_permalink]”>[post_title] a [final_end] (yes I know it’s missing angle brackets)
    However, instead of the post_title I would like to select the first phrase of the post, which is always in the format <h3>, but I wasn’t able to do that so far, it seems I can’t find a proper way to do that. Can you help me?

    I appreciate it.

    • This topic was modified 2 years, 7 months ago by  chaosyer.
Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Author EkoJR

    (@ekojr)

    Thank you for the kind words, and glad you enjoy APL.

    Unfortunately, the preview feature is outdated, and I even had to put a notice that the preview will not reflect the results accurately. It basically takes what was saved in the preset, and spits in out. So, with it being on the admin side, both the filter and style have little to nothing.

    The dynamic features typically pulls data from a Post/Page, and if viewing something other than that, may not be able to pull any data.

    The [post_title] I’ve also thought about adding a max or length param. It is possible to create a custom shortcode with [php_function] that can do that…but that requires knowledge of PHP.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘List shows up on preview, but not on the page I want.’ is closed to new replies.