Support » Fixing WordPress » List of “links” show title, but not cover photo

  • Hi,

    I have a list of links inside a div, and I use to have those links with the title, cover photo and the first paragraphs listed, but now it only shows the title.

    This is how I have that block of code:

    <div class="newsletterbox">
    
    http://www.gilsousa.eu/12-lugares-alemanha-visitei-durante-erasmus/
    
    http://www.gilsousa.eu/saudades-da-suica-saxonica/
    
    http://www.gilsousa.eu/aventura-erfurt-weimar-into-wild/
    
    http://www.gilsousa.eu/roadtrip-o-plano/
    
    http://www.gilsousa.eu/konigsstuhl-cadeira-rei/
    
    http://www.gilsousa.eu/ultima-escapadela-erasmus-berlim-rugen/
    
    http://www.gilsousa.eu/diario-roadtrip-sul-alemanha-paises-vizinhos/
    
    </div>

    If the title is displayed, with the correct URL, why not the rest of the information as it used to?

    • This topic was modified 1 year, 1 month ago by  Steve Stern.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Please use the “code” buttons to open and close code blocks so we can see your code. otherwise it is displayed as text as in your post.

    Did you edit the loop to display this or is it part of your theme?

    Hello,

    Along with this also use,

    <?php $excerpt = get_the_excerpt( int|WP_Post $post ) ?> for the paragraph and

    get_the_post_thumbnail( int|WP_Post $post = null, string|array $size = 'post-thumbnail', string|array $attr = '' ) for the cover photo.

    Thanks,

    I’m using the twenty seventeen theme, this is the only additional CSS code I have:

    .button {
      display: inline-block;
      padding: 12px 24px;
      border-radius: 6px;
      border: 0;
      font-weight: bold;
      letter-spacing: 0.0625em;
      background: #4e9bc9;
      color: #fff;
    }
    
    .button:hover,
    .button:focus,
    .button:active {
      background: #99c2db;
      color: #fff;
    }
    
    .newsletterbox {
    	border: 2px solid #4e9bc9 ;
    	border-style: dotted;
    	border-radius: 5px;
    	padding: 15px;
    }

    It was working perfectly until a few days ago, and I haven’t change anything in a while. Could it be related to the latest WP update?

    More info: I just noticed that this shows correctly on a mobile browser, like iOS Safari

    Can you share your entire loop?

    Sorry, what do you mean by loop?

    Regarding the post, I think the issue was with the W3 Total Cache. I made a few changes, and it seems that the post is now showing the list. Can you confirm it on your end?

    I just asked a few other people, and everyone sees it without the previews :\ Maybe I could see it on my personal computer due local cache. I tried to deactivate W3 Total Cache, but it seems that that plugin needs a lot more than just deactivating it.

    Considering I am using the default theme, I’d say all plugins should be compatible.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘List of “links” show title, but not cover photo’ is closed to new replies.