Support » Plugin: BuddyPress Activity Plus » Links won't appear, conflict with new NextGEN gallery

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • J K

    (@jack-kitterhing)

    WPMU DEV Support Staff

    Hi there Dutch Hill,

    I hope you are well today, I haven’t come across this myself, but if you’d like to supply your website url I’d be happy to take a look 🙂

    Thank you!

    Kind Regards
    Jack.

    Yeah it isn’t up an running yet but gravitylyfe.wpengine.com, still building on it. I really can’t do without either NextGEN or Activity Plus, or I don’t want to. So hopefully we can find a fix for this.

    Hi there, we are aware of the issue and we have passed the info on to our developer. Hopefully a fix isnt too far off,

    Kindest Regards
    Tom

    It could be a issue with The latest version of nextGEN gallery which has Many bugs. Everyone is complaining about it.

    Mike

    (@michael-copestake)

    WPMU DEV Support Staff

    Interesting point @namrons, thanks for sharing, have you tried an older version of NextGEN @dutch Hill?

    Hey there.

    We haven’t heard from you in awhile, so I just wanted to check in to make sure all was good.

    This thread was marked resolved, but please, if you still need help then just respond and open it back up. We can then take it from there. 🙂

    Hope you have a fantastic day!

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Links won't appear, conflict with new NextGEN gallery’ is closed to new replies.