WordPress.org

Forums

links-update-cache.xml Problems (8 posts)

  1. What is this file supposed to be set to? I keep getting this error if it's CHMOD 755. When it's set to 666, I don't get anything. And is 777 bad?
    Here's the error:

    Warning: fopen(/absolute_path/wp-content/links-update-cache.xml): failed to open stream: Permission denied in /absolute_path/wp-includes/links-update-xml.php on line 79
    Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /absolute_path/wp-includes/links-update-xml.php on line 80
    Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /absolute_path/wp-includes/links-update-xml.php on line 81

    Thanks...

  2. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 10 years ago #

    Just checked mine - it's 777.
    I've had no problems, but then I don't altogether understand permissions and security. Anyone want to explain ? :)

  3. I don't know - just asking if there was! :D
    In your "Need more help?" WP page, you state that you'll set file permissions to 755 for that file. Should it be 777?

  4. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 10 years ago #

    To be honest I don't know ..... I've not had any reported problems, and I've never had any with this that I can recall - could be wrong on that though.

  5. Okay...I'll leave it at 777, especially since you're not having any issues. Thanks again. :)

  6. sdollen
    Member
    Posted 10 years ago #

    Curious - why do some links not show the "updated" when you hover your mouse over the link?

  7. sdollen
    Member
    Posted 10 years ago #

    Anyone else experienced this before? Does the update-cache only work on WP blogs? That was my first thought, except that I have a couple of WP blogs in my links that don't update.

  8. Beel
    Member
    Posted 10 years ago #

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.