WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Links to Posts Suddenly Go to Blank Page???

Links to Posts Suddenly Go to Blank Page???

  • jfdowshen

    @jfdowshen

    My travel blog has been up for several months with no problems. Since a few days ago I have not been able to VIEW my posts. I can see them (words and photos) in edit mode, but when I try to view or use the link to the post the computer displays a blank page (with a “0” in the upper left). Any idea of how to fix this? Thanks.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 15 total)
  • govpatel

    @govpatel

    Can you paste url so we can see what the problem is

    jfdowshen

    @jfdowshen

    Here’s a shortlink to one of my posts – http://wp.me/p2f0Hj-4A . It takes me to the blank page as I mentioned. All the links do the same. Here’s the url from my Dashboard page – http://www.marshadowshenpottery.com/wordpress/wp-admin/index.php . Thanks for your help.

    govpatel

    @govpatel

    did you install plugin that could cause the problem.

    jfdowshen

    @jfdowshen

    I have Akismet and Hello Dolly as plugins. At least one of them was put in recently. Should I delete them? I also have had Jetpack from the original creation of the site.

    govpatel

    @govpatel

    Is that only plugins try deactivate jetpack see if your site comes back Do not delete just deactivate

    jfdowshen

    @jfdowshen

    I deleted Hello Dolly and still have the problem. Akismet has actually never been activated.

    jfdowshen

    @jfdowshen

    I deactivated jetpack and tried to view one of my posts. It still comes up with a blank page. Any other suggestions?

    govpatel

    @govpatel

    switch theme to default twenty eleven see if theme related problem

    jfdowshen

    @jfdowshen

    I switched to default 1.7.2. It did not work.

    jfdowshen

    @jfdowshen

    I activated that default theme and now I can view the site…but it is not adjusted for the new theme (i.e. photos run over the words, etc. But it did allow me to view the post. I’ll try to use a shortlink to see it as well. If that works, I guess it was a theme problem (wonder why?).

    jfdowshen

    @jfdowshen

    I used the permalink in a new window and it did open the post. I don’t see a shortlink option in edit mode now. Is that a theme problem too?

    govpatel

    @govpatel

    what version wordpress are you using as looks like that is very old.

    jfdowshen

    @jfdowshen

    Am using version 3.1.4. It says 3.4.2 is available, but when I try to update I get: ” You cannot update because WordPress 3.4.2 requires PHP version 5.2.4 or higher. You are running version 4.4.9.

    While your site is being updated, it will be in maintenance mode. As soon as your updates are complete, your site will return to normal.”

    I don’t know how to upgrade PHP???

    govpatel

    @govpatel

    If you using 3.1.4 then you should have theme Twenty Eleven as default theme the on I see is very old

    You cannot update because WordPress 3.4.2 requires PHP version 5.2.4 or higher. You are running version 4.4.9.

    Your host needs upgrade php you can do that

    Looks like theme is problem if you did not make any custom changes you can reinstall your theme.

    jfdowshen

    @jfdowshen

    Thanks for your help. I am working with the host now.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 15 total)
  • The topic ‘Links to Posts Suddenly Go to Blank Page???’ is closed to new replies.
Skip to toolbar