Support » Fixing WordPress » Links to posts, querystring parameters doesn't seem to be working

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Michael

    (@alchymyth)

    Forum Moderator

    does the theme have:

    single.php
    archive.php

    (probably not)
    http://codex.wordpress.org/Template_Hierarchy

    in which case, index.php would generate all web pages.

    what is the code in index.php?
    please paste the code into a http://pastebin.com/ andpost the link to it here.

    Hello, thanks for trying to help!

    Ok, no single or archive.php under my themes.

    Here is the code for my index in my themes folder.

    http://pastebin.com/XUwAb113

    The index files under the wp root seems like the standard install:

    <?php
    /**
    * Front to the WordPress application. This file doesn’t do anything, but loads
    * wp-blog-header.php which does and tells WordPress to load the theme.
    *
    * @package WordPress
    */

    /**
    * Tells WordPress to load the WordPress theme and output it.
    *
    * @var bool
    */
    define(‘WP_USE_THEMES’, true);

    /** Loads the WordPress Environment and Template */
    require(‘./wp-blog-header.php’);
    ?>

    Michael

    (@alchymyth)

    Forum Moderator

    the code in the top of the left sidebar seems to cause the problem (the recent posts)

    to compensate for this try to add a wp_reset_query(); before this line in index.php of the theme:

    <?php if (have_posts()) : ?>

    i.e. change this to:

    <?php wp_reset_query(); ?>
    <?php if (have_posts()) : ?>

    http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_reset_query

    You, sir, are a GOD!

    THANKS that worked!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Links to posts, querystring parameters doesn't seem to be working’ is closed to new replies.