Support » Fixing WordPress » Links to images have https://https://

  • On our site we are having a couple of issues where the banner image is attempting to load starting with https://https:// but I’m not sure where this is pulling through from, could someone please help. Please see below for a little source code in the site itself and for the failed link.

    https://imgur.com/a/9ihheG1

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Just tried to look and all am seeing is a broken image on the website is that what you want fixed? Are you using any page builders?

    Moderator Steve Stern (sterndata)

    (@sterndata)

    Forum Moderator & Support Team Volunteer

    Try this: Install the plugin “better search replace”. Search for https://https// in all tables in “dry run” mode. If it finds something, do it again, replacing that with https://.

    Thread Starter vanhoof

    (@vanhoof)

    No, not using any page builders, its pulling through the image from the Theme Header.

    Cheers Steven – it seemed to find about 40 errors which I the replaced but it look like that doesn’t seem to have fixed the issue.

    Moderator Steve Stern (sterndata)

    (@sterndata)

    Forum Moderator & Support Team Volunteer

    What if you remove the image then add it back?

    Thread Starter vanhoof

    (@vanhoof)

    That doesn’t seem to have solved it either, is the code /formatting of the code correct (I dont know HTML)

    Moderator Steve Stern (sterndata)

    (@sterndata)

    Forum Moderator & Support Team Volunteer

    How are you adding/removing the image?

    What happens if you upload a NEW image to replace that one?

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Links to images have https://https://’ is closed to new replies.