WordPress.org

Forums

[resolved] Links on page are not working! (17 posts)

  1. esam510
    Member
    Posted 10 months ago #

  2. Jessica
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hi esam510,
    Can you please proved another link, the link above does not take me to the page so I am unable to view the links.

  3. esam510
    Member
    Posted 10 months ago #

  4. Jessica
    Member
    Posted 10 months ago #

    Thanks esame! So what is happening is that your link is putting your url in front of the link url:

    http://www.skatejawn.com/homies/www.njskateshop.com

    In the editor, select the link, open the insert/edit link icon and remove the following:

    www.skatejawn.com/homies/

    Your links will work.

    Hope that helps.

  5. esam510
    Member
    Posted 10 months ago #

    That's the thing though. I've been trying to fix it through the insert/edit link icon and none of the links have http://www.skatejawn.com/homies in front of it. All of them are just the regular url but none of them work. Any other ideas?

  6. Evan Herman
    Member
    Posted 10 months ago #

    Esam,

    in your HREF attribute, try adding a http:// before the URL.

    Change this:
    <a href="www.njskateshop.com" target="_blank">www.njskateshop.com</a>

    to
    <a href="http://www.njskateshop.com" target="_blank">www.njskateshop.com</a>

    Note the new href attribute and the http:// preceding the external site URL.

    You must indicate a http:// to dictate that the URL is on an external site, and not residing on your current site. Without the http:// your site thinks those are pages that live on your site and treat it as such.

    That will work. I just tested it out on your site.

    If you want to link to internal pages ( pages or posts that reside on your current site ) you can do so by just adding the base url of the page or post you are trying to get too. For example href="/new-post/"
    will direct the user to the post or page title with the URL yoursite.com/new-post/.

    Hope that helps and explains a bit about external vs internal linking.

    Evan

  7. esam510
    Member
    Posted 10 months ago #

    all of them are currently like this:

    <p class="p1">http://www.njskateshop.com</p>

  8. Andrew
    Nuh uh moderator
    Posted 10 months ago #

    Please remember to use backticks to surround your code, otherwise the forum's parser will corrupt it!

  9. Evan Herman
    Member
    Posted 10 months ago #

    I'm staring directly at your links, and I can assure you they do not have an http:// before them.

    Screenshot here

  10. esam510
    Member
    Posted 10 months ago #

    wait not that's not how they are it edited my full text:

    <p class="p1"><a href="njskateshop.com"

    target="_blank">www.njskateshop.com</p>

  11. esam510
    Member
    Posted 10 months ago #

    yea I don't know why it posted that. I copy pasted from the text section in the page editor and it changed it for some reason

  12. esam510
    Member
    Posted 10 months ago #

    it still did it!!! Ok before the njskateshop.com theres www.

  13. Evan Herman
    Member
    Posted 10 months ago #

    Please re-read my post above explaining exactly what you need to do. The answer is up there.

    Evan

  14. esam510
    Member
    Posted 10 months ago #

    the first one that is between the href=" and njskateshop.com"

  15. Evan Herman
    Member
    Posted 10 months ago #

    The first what? Did you read my post? I've been talking about adding an HTTP:// BEFORE the www.

  16. esam510
    Member
    Posted 10 months ago #

    Got it. It worked. I appreciate it!

  17. Evan Herman
    Member
    Posted 10 months ago #

    yeap

    no problem at all.

Reply

You must log in to post.

About this Topic