Support » Fixing WordPress » Links not working – tags, Add New Catagory, Type Doesn't show in box

  • I installed WP 3.4.2 using Godaddy. Godaddy rep said they cannot give any further assistence and WP.org is where to take your problem. Under Add New Post, the type does not show up in post box, but it can be seen if it is highlighted; however, ‘word count’ remains 0. Several links do not work – tags, +add new catagory, the two tabs ‘visual’ and ‘html’ do not seem to be working… nothing happens when they are clicked. I have unistalled and reinstalled three times with no change in problems. Continues to be exact same problems. Any suggestions on what to do to fix these problems?

    [No bumping, thank you.]

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    Have you tried:

    – deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    – switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

    resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    – re-uploading all files & folders – except the wp-content folder – from a fresh download of WordPress.

    @ esmi I have done all the steps listed above but the problem still exists. How can type be invisable in the text box and some of the buttons and links work, while others do not work?

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    Site url?

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    Try re-uploading all files & folders – except the wp-content folder – from a fresh download of WordPress.

    I downloaded a fresh WordPress and re-uploaded (except wp-content) via FTP but there is no change. It is acting the same as before as I described in my first post.

    Chris Olbekson

    (@c3mdigital)

    Level 12 Bug Squasher & Forum Moderator

    Please do not open additional forum threads for the same issue.

    I don’t see any problems with link you posted. Do you have any published posts?

    I’m unable to post because text doesn’t show in post box and word count remains zero… Please read my first post on this thread carefully. There is a serious malfunction with WordPress for this kind of behavior to be happening.

    By the way, if moderators don’t answer or respond to a post for 2 or 3 days, then how are you supposed to “get their attention” without re-posting? And also, if you post another comment before they respond, they get you for “bumping”. It’s like you can’t win, you know?

    Chris Olbekson

    (@c3mdigital)

    Level 12 Bug Squasher & Forum Moderator

    I understand your frustration and sorry you are having so many problems with your WordPress install. The forum rules are in place so we can help you in the most efficient way.

    I have actually seen this problem before but it was related to a plugin that had changed the text color to white on the editor. Can you please confirm that ALL plugins have been deactivated including jetpack and aksimet.

    Next I want you to clear all cookies and cache from your browser. Once your browser cache has been cleared and ALL plugins deactivated try the editor again. Also confirm the problem happens both in html and visual mode.

    If you still have the problem I want you to switch to the Twentyten theme and try again. Please report back your results.

    I may get dubbed for “bumping”, but I thought of something relavent that may help. My ad-min page is just fine and my dashboard page works just fine too… it’s the http://your-net-store.com/blog/wp-admin/post-new.php that is not working correctly, all other WP pages seems to be functioning correctly.

    Ok, I deactivated all plugins. (If you like, I can delete they as well).

    Ok, I’ve cleared all cash and cookies in IE 9.

    As you know, the default tab when you go to the new post page is visual. This tab and the html tab do not work, meaning nothing happens when they are clicked (as in dead links). So, nothing has changed, same issues with dead links, tabs and typed text does not appear in post box.

    I just switched to the twentyten theme but I still have the same problem.

    I hope I don’t get dinged for bumping again, but I found out some more pertinent information. As it turns out, even though I can’t see the text in the text box, it’s still there. So, I tried posting a blog and it worked. But I have no control icons under the visual mode and the html mode does not work and I can’t add tags as well as do other things, like screen options and help tabs are dead.

    Here is a blog I put up: http://your-net-store.com/blog/why-do-you-pick-one-guy-over-another-2/

    So WordPress seems to be working EXCEPT for one page, the new post page.

    Well?

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • The topic ‘Links not working – tags, Add New Catagory, Type Doesn't show in box’ is closed to new replies.