Support » Plugin: Email Subscribers & Newsletters - Simple and Effective newsletter system » Links not working in 3.5.13: Oops, something went wrong, please try again …

  • Resolved gnuyork

    (@gnuyork)


    In the current version (3.5.13) of the plug-in all the created links are not working anymore. My mailbox is already filling up with user complaints.

    Both opt-in and unsubscribe links are producing the following error message on opening:

    Oops, something went wrong, please try again or contact the administrator to check more info.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Icegram

    (@icegram)

    Can you please give us where you have added a form of Email Subscribers?
    Please contact us via this link we will communicate you there.

    • This reply was modified 1 year, 5 months ago by Icegram.

    For all other users having the same issue:

    Check if there are conflicts with other plug-ins. In my case the reason was that I used “Email Subscribers & Newsletters” together with the “Popup Builder” plug-in.

    There must be a conflict between the two plug-ins. Disabling the Popup Builder plug-in makes Email Subscribers & Newsletters work again.

    I’ve already informed the Icegram developers about this issue.

    Hi,

    It seems like the issue is now resolved by the pop-up builder plugin author. Do let us know if you face any further issues.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Links not working in 3.5.13: Oops, something went wrong, please try again …’ is closed to new replies.