Support » Plugin: TablePress » Links not working

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author TobiasBg

    (@tobiasbg)

    Hi,

    thanks for your post, and sorry for the trouble.

    Can you please explain what “do not work” means here? What happens when you click on the link?

    Please post a link to the page with the table, so that I can take a direct look. Thanks!

    Regards,
    Tobias

    Hi Tobias,

    What I mean is that I enter a link as per the instructions but no link appears in the live page. I check the table and html code of the link is there but when I preview or publish-the text is not hyperlinked. Please help.

    Plugin Author TobiasBg

    (@tobiasbg)

    Hi,

    I will gladly try to help, so please post a link to the page with the table, as I can’t help otherwise.

    Regards,
    Tobias

    Here is the page: http://www.gts-translation.com/page-frenchenglish-culinary-dictionary/

    The value ‘au milieu de’ in the left column is linked in Tablepress but the link does not work

    [Oh – be serious! No bumping. If it’s that urgent, consider hiring someone.]

    WPyogi

    (@wpyogi)

    Forum Moderator

    @davegrun – that’s really a bit much – considering that Tobias is one of the MOST responsive and helpful plugin devs I’ve ever seen… an hour is hardly a long wait.

    EDIT – looks like another moderator posted a note above – same thing…

    Plugin Author TobiasBg

    (@tobiasbg)

    Hi,

    thanks for link! No I can see what the problem is.
    Basically, the HTML code the links is missing the link text. Instead, that link text is standing outside of the link.
    An example:

    au milieu de<a href="http://gts-translation.com" target="_blank"></a>

    actually should be

    <a href="http://gts-translation.com" target="_blank">au milieu de</a>

    I.e., the link text (the text that you want to be clickable) needs to stand right before </a> in the link HTML code.

    Regards,
    Tobias

    Thanks Tobias, I got it to work. When you click ‘Insert Link’ you need to select the link text and not just click inside the cell. The popup instruction was unclear to me.

    I appreciate your help and ‘bumped’ you because I wanted to get this over with. No negative vibes intended and it is a good plugin. However, it looks like some of the moderators may be suffering from post-weekend blues. Either that or they don’t have much going on this AM.

    Thanks again, Dave

    Plugin Author TobiasBg

    (@tobiasbg)

    Hi Dave,

    great to hear that this helped! 🙂
    Yes, you need to select the link text and not just click in it, or type it into the text field in the popup.

    Best wishes,
    Tobias

    P.S.: In case you haven’t, please rate TablePress here in the plugin directory. Thanks!

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Links not working’ is closed to new replies.