Support » Installation » Links not working

Links not working

  • Hi everyone,
    I am completely new to Wordspress and tried to change my host last night. It failed dismally… Luckily i backed up my database and have since reinstalled. The problem is now my comments,categories and more tag’s dont work. I get the problem

    Not Found
    The requested URL /2007/07/15/world-in-conlflict-beta-keys/ was not found on this server.

    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    Apache/1.3.33 Server at muslimgamer.com Port 80“

    As im new to wordpress i am not sure how to fix it, hoping someone might be able to help, thanks in advance.

    If you would like to try it out yourself the link is Muslim Gamer

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Reset your permalinks to the default.

    thanks for your reply moshu. I went to do it and now im getting a 500 internal server error…. Why is this happening to me!!! :)I am assuming its not my fault but the hosting providers? I have emailed godaddy see what happens..

    Problem solved, Thanks Moshu!! 🙂
    while reading through some of the other posts there was a suggestion to add a .htaccess file. I followed that and thats what was causing the 500 error.

    After changing the permalinks to default and then back again all is working! 🙂

    Where did you put the .htaccess file???
    what is the contents of the .htaccess file?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Links not working’ is closed to new replies.