WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Links not showing up in page or post text

[Resolved] Links not showing up in page or post text

  • When I add a link the link and the text related to the link don’t show up in either my pages or my posts. I have changed all of the color settings that I can find for links so that they aren’t white.

    My site is http://www.lehighvalleygenealogy.com. I’m using Suffusion for my theme. The links in the side bar work fine.

    Any suggestions?

    Thanks

    Laurie

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • WPyogi

    @wpyogi

    Forum Moderator

    Are you doing this to add a link?

    Type the text you want to make into a link
    Highlight the text
    Click the link button
    Paste or type the URL for the linked-to page into the pop-up
    Click “add link”

    I’m Clicking the link button, adding the URL and the “Title” selecting open in a new window and then clicking OK or Add or whatever it says to add the link. It all shows up in the code, but isn’t there when I view it. I’ve also tried entering in manually by just typing in an html link, but that does the same thing.

    WPyogi

    @wpyogi

    Forum Moderator

    Try as I described above – you need to highlight the text which you want to make into a link.

    If that’s not working, can you post a link to a page and identify the place where this is not working?

    Thanks. That worked as long as I do it on the “Visual” editing screen. It doesn’t work if I use the text screen.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] Links not showing up in page or post text’ is closed to new replies.