WordPress.org

Forums

Subscribe2
Links in per-post email not working (2 posts)

  1. IEC-Courtney
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hello!

    When I send per-post notifications to my subscribers, the links in the body of the email used to be clickable. However, it looks like for the past 30+ days, the links have been sending out as just text, forcing the user to copy/paste it into the browser (or worse, just delete my email without visiting my site!). I haven't changed any settings, and this has never happened before with this plugin.

    Below is my email template. Can you help me figure out what is going on?

    ------------------------------------------------------------------
    {BLOGNAME} has posted a new item, '{TITLE}'

    You may view the latest post at
    {PERMALINK}

    Best regards,
    {BLOGNAME}
    Marketing@FakeEmail.com
    ------------------------------------------------------------------

    https://wordpress.org/plugins/subscribe2/

  2. mattyrob
    Member
    Posted 9 months ago #

    @IEC-Courtney,

    Whether the link is clickable or not will depend on 2 things:
    1) Whether the email is plain text or HTML (if it's HTML is more likely clickable links will work)
    2) The email client used to read the email. Some clients will identify HTML links and urn them into clickable links - others don't.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

  • Subscribe2
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.