Support » Plugin: SEO Smart Links » Links don't work with ANY Social Share Plugin

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author Vladimir Prelovac

    (@freediver)

    Check the maximum links on page setting. perhaps you have too many links?

    What this has to do with a anything ? I have 3 in any case.

    The social links (bookmarks) are a plugin. Not in the post body.

    Also everything works great with your older version.

    I wished i was a technical guy so i could this debug more, but i can’t.

    If you have the time, install for example this

    https://wordpress.org/plugins/quickshare/

    and see it for yourself.

    And i installed other 8 plugins for sharing and none works. I mean it is not just plugin conflict but a general conflict.

    Thanks !

    Maybe this is of some help.

    When i enable debug in config.php, and i have enabled some social share plugin, visiting a blog post i see no errors but no links from SEO Smart LInks also.

    When i disable the social share plugin, your plugin seems to work, but i see notices like

    Notice: Undefined index: Target test in /home/wp-content/plugins/seo-automatic-links/seo-links.php on line 400

    So that means that in the first case (both enabled) your plugin doesn’t seem to work correctly, and so there are NO php notices from it.

    I hope i have helped.

    Thanks

    I have very similar errors that seem to affect the performance of the blog:

    Undefined index: http://www.google.com/adsense in /home/[user]/public_html/wp-content/plugins/seo-automatic-links/seo-links.php on line 317

    There seems to be an error for each keyword

    @c2cero

    You are just see some warnings and notices.

    What i posted is totally different.

    You are right Massimo, please excuse me.

    I took a very fast look and saw your mention of the Undefined Index error but I didn’t pay much attention to the context of it 🙁

    Regards

    Is there any solution or suggestion to this ?

    Otherwise i will be forced to drop this plugin and look elsewhere.

    Thanks

    Ok, found the problem. It is not a plugin conflict but something else.

    It is actually the “Maximum Total Links on page”. But for some reason it needs to be set to 20 (instead of 10 that worked in version 2x).

    Not sure why i must set 20 links per page, since my posts have 5 links tops. i had that set to 10 and then to 15 and didn’t work.

    Maybe i miss something in understanding how this plugin works.

    Debuging this even more, it seems that version 3 counts as links the whole page and no just the Post/article area. Different from version 2.

    So Related posts (plugin) links are counted and also bookmarking plugin count (for some reason) as page links.

    All in all, maybe this is actually a bug.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘Links don't work with ANY Social Share Plugin’ is closed to new replies.