Support » Plugin: BuddyPress Activity Plus » Links and Videos Not Posting

  • This is a handy plugin to have on a WordPress 4.4.2 / BuddyPress 2.5.0 site. The BP Activity Plus version is 1.6.4.

    Was testing the plugin in a development environment. Adding images works like a charm. However, I cannot get it to work when trying to create an activity post with links or videos from subscriber accounts. As an admin, I was able to post links and videos but not from the subscriber test account.

    Any idea what might be the problem?

    https://wordpress.org/plugins/buddypress-activity-plus/

Viewing 7 replies - 16 through 22 (of 22 total)
  • Thanks Bojan!

    @dhsllc What theme are you using? Very clean and nice!!

    Troy

    @bojan you’re account has been approved. Sorry about that.

    @tmh23 I am using Theme X. I love it. Seems to be compatible with most plugins and BuddyPress.

    Plugin Author Bojan Radonic – WPMU DEV Support

    (@wpmudev-support4)

    Hey again Cynthia,

    Thanks for that, I’ve checked your site and it appears that link images are getting the proper width and the code is working so I’m not really sure what you’re referring to, please see screenshot http://screencast.com/t/qlxEn072LUG.

    Please advise,
    Bojan

    Hi Bojan, the article images pull out fine. It’s the image upload via the plugin that do not appear correctly. Check this out

    Cynthia

    Bojan,

    One more question. I’m still having trouble getting a space between images if more than one is posted. Any suggestions? You can have a look at a post in the activity (golf course images) to see what I mean.
    http://www.parttimegolf.com/activity

    Thanks,
    Troy

    Also, I noticed that the two photos posted that I’m hoping to have a space between… they show up on desktop but if I view on a mobile device the images are not showing up. Just two blank boxes in the upper left of the post.

    Troy.

    Plugin Author Bojan Radonic – WPMU DEV Support

    (@wpmudev-support4)

    Hey Cynthia,

    This should be another matter, please try using the Image Thumbnail option in Settings -> Activity plus to increase the size of the thumbnail that is being used on activity page.

    It’s likely that you’re going to have to use plugins such as this one https://wordpress.org/plugins/regenerate-thumbnails/ after you change the size.

    @troy could you please create another thread as this one is getting out of hand please. I’d be more then happy to help you with this 🙂

    Cheers,
    Bojan

Viewing 7 replies - 16 through 22 (of 22 total)
  • The topic ‘Links and Videos Not Posting’ is closed to new replies.