Support » Plugin: All in One SEO » Linkedin does not recognize All in one SEO meta tag og:image

  • Resolved johncoleman83

    (@johncoleman83)


    My all in one SEO Settings work fine for Facebook and Twitter, but Linkedin does not recognize the meta tags and grabs a random image for the preview (my site: evicdesign.com). I have followed linkedin’s suggestions for appropriate og:image url size, dimensions, except it is a square image (only recommended 1:4 or 4:1 dimension ratio) Also, I have made sure that I’m not loading a previously cached Linkedin preview. I researched StackOverflow and there is a suggestion to add:
    prefix="og: http://ogp.me/ns#"
    to the meta tag. Any way to do this with All in one SEO, or do I have to edit theme files?
    Also, any other fix known for this?

    • This topic was modified 4 years, 4 months ago by johncoleman83.
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Michael Torbert

    (@hallsofmontezuma)

    WordPress Virtuoso

    Hi John,

    All in One SEO Pack adds this for you. What is the URL to your site?

    Thread Starter johncoleman83

    (@johncoleman83)

    http://www.evicdesign.com
    I’m using customizr theme, maybe the theme is interfering with All in one SEO or in another way causing this error?

    Plugin Support wpsmort

    (@wpsmort)

    Hi John,

    I checked your site and there is nothing wrong with the HTML and meta tags, everything is output correctly. I shared your homepage on my LinkedIn page and it shared fine with the correct image. It looks like you’re just running into the usual caching issue where LinkedIn caches information for 7 days. There is nothing you can do but wait.

    Thread Starter johncoleman83

    (@johncoleman83)

    Great thanks. I’ll follow up in 8 days and if there is a problem I’ll post again. I tried the method of giving Linkedin a new URL ending in something like “/?1” or “/?noaction=1” but I was getting the same old incorrect image loaded in the preview

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Linkedin does not recognize All in one SEO meta tag og:image’ is closed to new replies.