WordPress.org

Forums

jQuery Pin It Button For Images
[resolved] "Linked page" option not working (6 posts)

  1. purrdesign
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having an issue with the "linked page" option not working. I have this boxed checked, and yet pins from my homepage link to my homepage, not to the individual post as I feel they should. Everything else is working perfectly.

    Any suggestions? Domain is http://www.loveandoliveoil.com.

    http://wordpress.org/plugins/jquery-pin-it-button-for-images/

  2. Marcin Skrzypiec
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi, there's a little bug in the code responsible for this feature. It will be fixed in the new version of the plugin, which should be released within a few days. Thanks for pointing that out!

  3. Marcin Skrzypiec
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi,

    there's a new version of the plugin available. Please update and let me know if the issue is fixed!

  4. BigDogSF
    Member
    Posted 1 year ago #

    Your 1.14 fix is causing another linking problem. I have toggled lists with previews of listings that go to full page views of an individual listing. It's a bit random, but tends to be every other item on the list, and they are taken to a page that is different from the one that the listing preview is linked to.

    When I go back to version 1.13 the issue is resolved

  5. Marcin Skrzypiec
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

  6. BigDogSF
    Member
    Posted 1 year ago #

    I cannot do that right now, as I have restored to 1.13. I have active users on the site and cannot risk more user complaints. You need to figure it out, as it is something you did between V 1.13 and 1.14 with linking.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • jQuery Pin It Button For Images
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.