Support » Plugin: PowerPress Podcasting plugin by Blubrry » Link to Media opens Blank page

  • Resolved ryanmcbay

    (@ryanmcbay)


    Everything has been working perfectly for a couple months till suddenly now.
    Wordpress shows up to date, plugins up to date, theme up to date.

    Problem:
    When I create a post or portfolio, go to bottom section “Podcast Episode”, click on Link to Media hosted on Blubryy.com, I then get a completely blank pop up. I’ve left this open for up to 10 mins and still nothing.

    Here is a link to a screenshot to see exactly what happens.
    https://drive.google.com/open?id=1jH6j4gZ4lL7JheFZyNSsXP5haF1T12C3

    I tried disabling Gutenberg and going back to standard posts, that did nothing.
    I’m receiving the same issue on 3 different browsers, microsoft edge, firefox, google chrome. So by that idea, its not just clearing cache in one browser.

    I tried uploading the new podcast on blubryy.com and trying to add the link to verify, that takes a few minutes but does work.

    What is the problem here that I am not understanding? The pop up just is blank, and I can’t add a podcast to the post now directly through wordpress like before that was easy.

    • This topic was modified 5 months ago by  ryanmcbay.
    • This topic was modified 5 months ago by  ryanmcbay.
    • This topic was modified 5 months ago by  ryanmcbay.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.