WordPress.org

Forums

Link to external website from hompage (8 posts)

  1. oneillsurf1
    Member
    Posted 1 year ago #

    I´m trying to set an external link from the "show me more" that goes on the frontpage/homepage.

    I wanna link to let say http://www.gp.se when my visitors click on button but for some reason this is the link that appears. http://www.mydomain.com/www.gp.se. And bacuase of this the link doesn´t work. I want to remove mydomain form the link but the theme automatcially add this to the link.
    Look at : http://www.videominute.com and click on the "Starta Här" button
    Thanks!

  2. artmis
    Member
    Posted 1 year ago #

    hey , i have a same problem except i'm trying to set an external link from my portfolio images on my homepage , i have three images in my homepage and i'm using Virtue theme, i want every images go to the different external link,
    i'm really appreciate your help .

  3. oneillsurf1
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ok, I´ll bet there´s somebody here who can help us :)
    //Andreas

  4. alchymyth
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    please post the full exact code you have used to create that link.

    does your link url start with http:// ?

  5. oneillsurf1
    Member
    Posted 1 year ago #

    This is the link i´m creating inside my theme:

    <img src="https://embed-ssl.wistia.com/deliveries/ff1bc2df7d8a85bd5f2abb62e24dbbcc58471347.jpg?image_play_button=true&image_play_button_color=7b796ae0&image_crop_resized=150x84" alt="" /> <script charset="ISO-8859-1" src="//fast.wistia.com/assets/external/popover-v1.js"></script>

    This link is pasted into a settings box and the problem is that wordpress keep adding mydomain into the link so it looks like this:

    http://www.videominute.com/<img src="https://embed-ssl.wistia.com/deliveries/ff1bc2df7d8a85bd5f2abb62e24dbbcc58471347.jpg?image_play_button=true&image_play_button_color=7b796ae0&image_crop_resized=150x84" alt="" /> <script charset="ISO-8859-1" src="//fast.wistia.com/assets/external/popover-v1.js"></script>

    I can´t remove http://www.videominute.com/ from the link because this keeps coming up automatically.

    Regards
    Andreas

  6. alchymyth
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    please post the code again, and mark it as code per http://codex.wordpress.org/Forum_Welcome#Posting_Code

  7. oneillsurf1
    Member
    Posted 1 year ago #

    This is the link i´m creating inside my theme:

    <img src="https://embed-ssl.wistia.com/deliveries/ff1bc2df7d8a85bd5f2abb62e24dbbcc58471347.jpg?image_play_button=true&image_play_button_color=7b796ae0&image_crop_resized=150x84" alt="" /> <script charset="ISO-8859-1" src="//fast.wistia.com/assets/external/popover-v1.js"></script>

    This link is pasted into a settings box and the problem is that wordpress keep adding mydomain into the link so it looks like this:

    http://www.videominute.com/<img src="https://embed-ssl.wistia.com/deliveries/ff1bc2df7d8a85bd5f2abb62e24dbbcc58471347.jpg?image_play_button=true&image_play_button_color=7b796ae0&image_crop_resized=150x84" alt="" /> <script charset="ISO-8859-1" src="//fast.wistia.com/assets/external/popover-v1.js"></script>

    I can´t remove http://www.videominute.com/ from the link because this keeps coming up automatically.

    Regards
    Andreas

  8. alchymyth
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    This link is pasted into a settings box

    what you refer to as link is an image html tag with some script code, which might be the reason for the problem.

    as this 'settings box' is not generic to WordPress but likely from your theme, it might be the best if you contact your theme's developer (via themeforest ?) for support with what you can enter into the settings to get a valid link...

    this forum can unfortunately not support commercial themes; http://codex.wordpress.org/Forum_Welcome#Commercial_Products

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.