Support » Plugin: Black Studio TinyMCE Widget » link tag on visual editor creates blank page

  • Hi,
    I have a problem with the visual editor. When i add a simple link to a word for example “#”, the page became all blank. If i move the visual editor down, all work good.
    Can you help me please?
    (I use pagebuilder by site origin)

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Marco Chiesi

    (@marcochiesi)

    Hello @boghi
    unfortunately I am not able to reproduce the issue you reported on the following environment:

    • WordPress v5.8.1
    • Black Studio TinyMCE Widget v2.7.0
    • Page Builder by SiteOrigin v2.15.0

    Do you have WordPress core and all the plugins up to date?
    If you’re still experiencing the same issue, please follow our troubleshooting steps (See FAQ) and provide additional details about how to reproduce the issue.

    Thread Starter boghi

    (@boghi)

    Hi @marcochiesi,
    can we talk in italian? It’s more comfortable for me.
    Anyway, my client environment is not up to date.
    In this moment:
    the wp version is 4.9.15
    the “Black Studio TinyMCE Widget” plugin version is 2.6.9
    the “Page Builder by SiteOrigin” version is 2.5.16

    Plugin Author Marco Chiesi

    (@marcochiesi)

    Ciao @boghi
    certo, possiamo comunicare in italiano.
    Vista la situazione ti consiglio di effettuare un aggiornamento generale di WordPress e di tutti i plugin, magari testando prima su una copia di staging del sito, ed in ogni caso facendo preventivamente un backup.
    Se non vuoi utilizzare alcune funzionalità recenti introdotte da WordPress puoi usare i plugin ufficiali per avere la corrispondente versione classica, come Classic Editor e Classic Widgets.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.