WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » Link Not Working In Copyblogger Theme

Link Not Working In Copyblogger Theme

  • Hey,

    I have the copyblogger theme installed on some of my blogs and for some reason the archives link at the top is not working.

    When I click on it I get a 404 error page…
    http://www.homeremedyto.com

    I don’t know what could be causing this to happen but I need to fix it soon.

    How can I either fix it or remove the link altogether?

    BTW, I’m very non-technical but I will give anything a try.

    Thanks

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Jeremy Clark

    @jeremyclark13

    Member

    Look in your header.php the link is probably hardcoded in there.

    Hi Jeremy,

    I’ve looked in the header file, can’t see anything about it.

    Is there another way to either fix it or remove it?

    Thanks

    Jeremy Clark

    @jeremyclark13

    Member

    that theme has a seperate file for the nav menu. Look in the nav-menu.php file for the link.

    Hi Jeremy,

    Ok, I’ve found the nav_menu.php file, this is what is inside it…

    <li><a <?php if (is_home()) echo('class="current" '); ?>href="<?php bloginfo('url'); ?>">home</a></li>
    <li><a <?php if (is_page('archives')) echo('class="current" '); ?>href="<?php bloginfo('url'); ?>/archives/">archives</a></li>
    <li><a <?php if (is_page('about')) echo('class="current" '); ?>href="<?php bloginfo('url'); ?>/about/">about</a></li>

    Now, I assume that I actually have an archives page somewhere, doesn’t every wordpress blog automatically have an archive?

    How can I edit the code above to link to the archives page (if I have one)?

    Anyone know how to fix this problem with the links in Copyblogger. I have the same problem and would like to fix it.

    Thank you,

    Amy Gould
    http://www.singerspot.com

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Link Not Working In Copyblogger Theme’ is closed to new replies.
Skip to toolbar