WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » link not appearing in a post

link not appearing in a post

  • I added a link to a file on my weWeb using the link button.
    It appears in the post in my admin area but it’s not visible in the post on my Web site

    What would cause that?

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    You forgot to add some link text inside the link?

    I added two links just to test it. Neither one appears.

    I didn’t realize that I needed to enter the /link at the end.
    But even so its not appearing.

    This is what i have entered:

    Gene

    I’m going to need a bit more information if you still need help. How about going to the ‘Edit Post’ section, and opening the offending post. From there, click the “HTML” tab, and copy and paste the code here. If it’s a very long post, find the paragraph with the link(s) and post that.

    I didn’t realize that I needed to enter the /link at the end.
    And then I saw that I have to enter some text after the link :

    Take the Quiz

    Can I force the link to open in a new window?

    Are you using the HTML or Visual editor?

    ok its working.
    Next question..can I link to a swf file on my Web site so that it opens in a new window?

    You can wrap any element with an anchor tag that specifies a target.

    <a href="http://www.google.com" target="_blank">Place any image, SWF file or text here to create the link</a>

    My links were appearing, then whoops – some not. Is there a maximum length to my post w/pic at top and link at bottom? I’m using the blue link button to put my links in. Have been doing this for a week. Appreciate any help -thanks,

    My links were appearing, then whoops – some not. Is there a maximum length to my post w/pic at top and link at bottom? I’m using the blue link button to put my links in. Have been doing this for a week. Appreciate any help -thanks

    Does this show up now????

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘link not appearing in a post’ is closed to new replies.