WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Link mask generator not working?

Link mask generator not working?

  • GW

    @gwmichel3rd

    There seems to be a problem with Link Mask Generator. I create the link mask, and test it, and it works fine. The problem is, when I hover over the link in the primary NAV, the link hasn’t changed to /go/page. It is still showing the link to the page I am trying to mask.

    http://wordpress.org/extend/plugins/seo-ultimate/

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • I create the link mask, but the plugin does not seem to create the alias directory (mysite.com/go/)
    Do I have to create this manually or is some other setting, Theme/plugin preventing this.
    I tried twice with the allow other plugins to edit robot.txt?
    many thanks

    Plugin Author Jeffrey L. Smith

    @seo-design-solutions

    @gwmichel3rd:

    The link mask generator works within the parameters of content/links in the body area of page, it was not designed to work with Menu’s.

    @comparco:

    The alias directory is a virtual directory that serves as an alias (it only exists as a permalink which then redirects the user via PHP).

    You can also change the name of the alias directory as well from /go/ to /anything-you-like/

    However, you do not have to edit the robots.txt, the plugin just creates the virtual directory to appear as an internal link.

    @seo Design Solutions
    Many thanks for your reply,
    I have created a Link Mask, for my affiliate link;
    http://somewebsite.com/big-ugly-affiliate-link/landing
    I have the shortlink /go/somewebsite
    I can see the shortlink when I hover over a post with the big ugly link
    inserted in the link creator but I redirect to a 404 page.
    Even the test button in the Link Generator sends me to 404?

    link test

    cheers

    Plugin Author Jeffrey L. Smith

    @seo-design-solutions

    @comparco:

    I must admit, this is the first time I have seen this. My assumption at this point leads me to believe that it is (1) a permissions setting on the server preventing .htaccess or robots.txt access and / or (2) do you have any other types of redirection plugins installed?

    Plugin Author Jeffrey L. Smith

    @seo-design-solutions

    @comparco:

    Also, in the content link settings tab, did you select a destination link location?

    Hi
    no other redirection plugin used, as I was so impressed with this plugin I wanted to keep it under one roof so to speak.
    There are a few security plugins to protect the site, not sure if they would prevent access.

    Yes, the content destination link location is the ugly link.

    I can be contacted directly as techydave at the above mentioned domain.
    many thanks for your time on this

    Plugin Author Jeffrey L. Smith

    @seo-design-solutions

    @comparco:

    Try disabling the security plugin momentarily and then seeing if redirection works. If it does, then we know security plugin is locking down PHP script used for redirection server side.

    thanks Jeffrey,
    tried that no joy

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Link mask generator not working?’ is closed to new replies.