WordPress.org

Forums

[resolved] Link issues? (5 posts)

  1. stacef
    Member
    Posted 5 years ago #

    Anybody have issues with links not working depending on the width of the browser window?

    I've got two lists of links on my page, one posts and the other categories, and what, if any, portion of the the word actually links seems to change based on the width of the browser window. Tis happens in both Firefox and Safari. At one window width a link will work but a different window width, the link may only work on one letter or even not at all. By not work, I mean no highlight (my addition) and no action when clicked.

    Anyone else experience anything like this?

    Thanks

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 5 years ago #

    A link to your site would help.

  3. ravisarma
    Member
    Posted 5 years ago #

    stacef, this has not been reported before with the Ahimsa theme, so as esmi notes, can you provide a link? That would help greatly in figuring out what's going on.

  4. stacef
    Member
    Posted 5 years ago #

    Sorry, no link right now - just offline testing. Let me try some more testing and if I can't resolve, I'll try taking it online and post a link. Good to know it's not a known issue; likely something on my end.

    Thanks very much for the response.

  5. ravisarma
    Member
    Posted 5 years ago #

    stacef, if this is resolved, can you mark this thread as resolved? thank you.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags