Support » Fixing WordPress » Link colour will not change in header

  • Resolved Joe

    (@joecrowmusic)


    Hi there,

    I’m having an issue where my header links are all blue – https://www.joecrowaudio.com/podcast/

    In another section of the site (that uses a different header template), the links are only blue when hovered – this is how it should be.

    I’m using Elementor with the Phlox theme and see no difference between how they’re set up, also, both headers show fine in Elementor builder, but when live, the links are all blue.

    Any ideas of what might be causing this would be greatly appreciated!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • potter_gold

    (@potter_gold)

    I’m only a newb and have my own issues 🙂

    2 things I notice.

    1) your homepage header and podcast page header are different? Should you not be using a global header on all pages?
    2) Wherever the 2nd header on podcast is from needs to have the ‘hover’ text colour changed.

    Like I say, bit of a newb and still finding my way around things.

    willem0

    (@willem0)

    In post-626.css the link is defined blue:

    (…) .aux-item-content {color:#00AFEF !important;}

    Try to change this into white.

    Joe

    (@joecrowmusic)

    @potter_gold The headers use anchors to their specific pages so I had to make two separate headers. The hover text is set to blue, and the main colour is set to white – for both headers. I’m not sure if it’s something to do with a “visited link” colour, but I can’t seem to change that on Elementor anyway.

    @willem0 Thanks a lot, this has worked. I’m not sure why it needs this CCS change as the other header doesn’t I’ll try to track it down.

    Thanks a lot for the help everyone!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.