Support » Theme: Koji » Link

 • brucezeb2019

  (@brucezeb2019)


  Help!

  I dont want the link to go this way. Where do I change? I want links to go under MENU. Not like jumping around by themself.

  Hope for help!

  Best of Bruce

  The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
 • Theme Author Anders Norén

  (@anlino)

  Hi @brucezeb2019,

  I don’t understand what you mean by “jumping around by themself”. Do you mean the menu items (in the left sidebar) or the posts (in the grid)?

  — Anders

  Thank you for quick answer, sorry for bad explantion.

  I try on Swedish.

  Jo, t ex på den här https://lilianbackman.se/workshops/ undrar jag hur vänsterpilen kommit dit (Corona wash your hand songs). Asså förstår att jag gjort något själv, men vad?

  Jag skulle vilja att det går att hoppa inom ett område, t ex PORTFOLIO, så går det att klicka inom portfolio. Jag önskar att jag bara hade 4 ingång på menyn och undermenyn fanns innuti en av de fyra.

  Är jag tydligare på svenska?

  Med vänlig hälsnign
  Bruce

  Theme Author Anders Norén

  (@anlino)

  @brucezeb2019 Pagineringen (med länkar till föregående och nästa inlägg) visas för att det är ett enskilt inlägg. Om du inte vill visa pagineringen så kan du göra en sida istället, som inte är kronologisk och saknar paginering.

  Koji har inte stöd för undermenyer som visas vid klick, så det går inte att göra med temats inbyggda inställningar. Om du vill ha undermenyer som visas vid klick så måste du anlita en utvecklare som lägger till den funktionaliteten i ett barntema.

  — Anders

  Tack! Jag förstår inte riktigt.

  Och går det att lägga in ett child efteråt, dvs nu.

  Hejfrån
  Bruce

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.