WordPress.org

Forums

Autoptimize
[resolved] Line breaks at 'value' attribute of 'option' tag (7 posts)

  1. raphaelsuzuki
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have noticed that whenever there's a '<option value="' tag it breaks the line of minified HTML.

    Is this the expected behaviour?

    http://wordpress.org/plugins/autoptimize/

  2. Frank Goossens
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Not really no. But I just tried on my testblog (little form in text widget) and I can't seem to reproduce the bug, so I'm somewhat surprise this wouldn't work for you. Do you have a URL where I could go & have a look at the HTML source?

  3. raphaelsuzuki
    Member
    Posted 1 year ago #

  4. Frank Goossens
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    no idea what is happening there Raphael; I copied a part of that form to my testblog (thinking the HTML itself might trigger something), but I don't get those linebreaks. how does the HTML look like without HTML optimization? and might there be another plugin processing the output buffer (after autoptimize)?

  5. raphaelsuzuki
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes, it seems to be an issue with another code that is preventing HTML minification.

  6. Frank Goossens
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    And do you have any idea what code, which plugin?

  7. raphaelsuzuki
    Member
    Posted 1 year ago #

    The plugins that is outputting this tag is WP-Property: http://wordpress.org/plugins/wp-property/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Autoptimize
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.