WordPress.org

Forums

Duplicator
[resolved] Limited access to wp-admin after cloning to new server (7 posts)

  1. Clearmedia
    Member
    Posted 1 year ago #

    We are having a problem with our developer in the Philippines who cant seem to access wp-admin after cloning / installing a site from one server to another. It comes up with a connection reset error (http://awesomescreenshot.com/0a32nc6nf3) All servers both original and new are in Australia. We can access the admin / login but he cant?

    https://wordpress.org/plugins/duplicator/

  2. Cory Lamle
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hey Clearmedia,

    You will probably need to work with the server admin to make-sure the file permissions are setup correctly...

    Cheers~

  3. Clearmedia
    Member
    Posted 1 year ago #

    Who marked this post as resolved?????

    Thanks @lifeinthegrid - this has never been an issue before and has now happened across multiple sites on different servers. Packages are created and downloaded from the same server (our dev enviro) and uploaded and installed. Once installed on the new server (the live enviro), our dev in the Philippines, who performed the clone / install, is not able to access wp-admin area at all.

    Why would this suddenly be an issue when it hasnt been before?

  4. Cory Lamle
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Clearmedia,

    I marked it as resolved, normally if I don't hear back in a week or so it gets set to resolved as this helps me better track the threads...

    Usually something on your server changed or the person who FTP the files up to the new location could have different permission. Most of the time this is related to permission issues that the plugin can't solve directly.

    I would double check the permissions and group owner of the files and folders your working with. Check the values on a system that works and compare them to one that does not work, you will probably be able to isolate the issue this way. If your still having issues you can submit a support ticket and I'll look at your system a bit closer...

    Cheers~

  5. Cory Lamle
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Clearmedia,

    Any progress on this item?

  6. Clearmedia
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sorry for the late reply @lifeinthegrid - I finally got to the bottom of the problem. Unfortunately for others experiencing this it came down to a geo-block from the server in response to the Heartbleed bug. Thanks for taking the time to respond though - much appreciated and kudos for your support!

  7. Cory Lamle
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Sounds good... Thanks for the feedback!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Duplicator
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.