Forums » Plugin: LiteSpeed Cache » Ligthouse Error | Required traces

  • Resolved sinandgn

    (@sinandgn)


    I’m having issue with Lighthouse. I run an audit I get question marks instead of scores, and under each metric there is an error “Required traces gatherer did not run”. Here’s a screenshot 

    https://prnt.sc/gkBEEozNcdSa

    Since my website is slow, I increased my speed after changing some settings, but I am facing such a problem. what can i do
    Report Number: XUGLLLFV

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • I’m sorry to hear about the issue you’re facing with Lighthouse. To address the problem of question marks instead of scores and the error message “Required traces gatherer did not run,” you can try clearing your browser cache, updating Lighthouse to the latest version, checking the configuration settings, verifying network connectivity, seeking Website community support, and providing detailed feedback with the report number (XUGLLLFV). Remember to consider other optimization techniques for improving your website’s speed. Best of luck!

    Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    please try go to Page Optm -> CSS tune -> UCSS exclude URI, add / into it , save and purge all

    Thread Starter sinandgn

    (@sinandgn)

    it didn’t work

    Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    okay , what about disable General -> Guest Optimization ?

    Thread Starter sinandgn

    (@sinandgn)

    okay, it worked, but now I have a new problem. when I try to open my page, some animations are displayed, then (like pressing f5) all the animations start again. this is a poor user experience. what can I do to fix it?

    Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    please try go to page optm -> js options -> defer js , set it to OFF, purge all , see how it goes.

    Thread Starter sinandgn

    (@sinandgn)

    it’s still same.

    Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    please provide the report number again , with latest configuration.

    Thread Starter sinandgn

    (@sinandgn)

    Report number: YKNZMWLH

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘Ligthouse Error | Required traces’ is closed to new replies.