WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » SuperSlider-Show » lightbox not working, confused by settings

lightbox not working, confused by settings

  • Hi,

    If you want to link to a lightbox popover, and you don’t have the lightbox plugin installed. This will install for the slideshow only.

    which plugin is “the lightbox plugin”?
    I have easy fancy box, can the slideshow still work? what should the settings be?
    So far, easy fancy box won’t open the slides, but if I turn it off(deactive easy fancy box), the slideshow lightbox works, but only shows a little white square, no image. It’s the same for all the slideshow options in the settings.

    Also if I turn off easy fancybox my other non-slideshow images have no lightbox.

    So, as is, this doesn’t work as it should.

    Also, the caption options don’t have an option for a caption on hover. It covers half the image and doesn’t look right. If I turn it off, no image tile.

    http://wordpress.org/extend/plugins/superslider-show/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Daiv Mowbray

    @daiv

    Hello deepbevel
    Ok, yes I know it can be confusing.
    I will put together a detailed instruction asap.
    meanwhile try this,
    set, Image linked to lightbox. (default) – ON
    Popover Image size to use – LARGE
    Add built in SuperSlider lightbox . – ON
    Base lightbox for pop over – ON
    test your slide show.

    Test with your other lightbox popover plugin both on and off, let me know what happens.

    If you replace your lightbox plugin with this one: it integrates with the slideshow.
    once installed select:
    Slimbox for pop over. – ON for the lightbox type in ss-show options.

    THanks..

    It doesn’t work with easy fancy box, otherwise I got the built in lightbox to work.

    I’ll try the other lightbox, since it appears to be the only way I can get lightbox for non-slideshow images.

    However I have a sort of unique set up, my images are not uploaded to the post, but called as file id’s from the media library.
    Other slideshow plugins would not work this way, but I was happy to find this one does.

    But, since the images are not uploaded to the post, I need to define the content div for the lightbox, easy fancy box lets me do that in its settings, not sure if this one will. If not, it may not show my regular gallery images as a group.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘lightbox not working, confused by settings’ is closed to new replies.
Skip to toolbar