Support » Plugin: WooCommerce » Lightbox not working

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • I am having this same problem… images open up to a new page instead of opening up to a lightbox. I thought it might be theme related but it doesn’t work on a different development installation using the WP Tenty Twelve theme either.

    Chrome developer tools console shows this error: GET … /wp-content/plugins/woocommerce/assets/js/prettyPhoto/jquery.prettyPhoto.init.min.js?ver=2.0.2 404 (Not Found)

    I have verified that the file is uploaded and is where it should be.

    I figured out this was an issue with something in my htaccess file.

    Sadly, it’s not so simple for me. I can see fancybox.min.js is loading properly, and I’m not seeing javascript errors in the console, but there’s nothing happening.

    What’s really curious is that if I view the Mystile demo on the woocommerce site, the same thing is happening. Which makes me feel it’s almost certainly not my local setup.

    For completeness I should mention I’ve also tested this in Firefox and the same thing happens.

    Roy Ho

    (@splashingpixelscom)

    Well their demo is still running 1.6.6…2.0+ I believe has changed to using PrettyPhoto instead of fancybox.

    Well, after all that the problem seems to have been me introducing a typo into one of the template files. Which I have no idea why I did it in the first place. Anyway, it’s working now, so hurrah for that.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Lightbox not working’ is closed to new replies.