WordPress.org

Forums

BuddyPress Activity Plus
[resolved] Lightbox not working (5 posts)

  1. docepsilon
    Member
    Posted 1 year ago #

    In my case the lightbox isn't working, because my WordPress theme already uses a lightbox and both are in conflict.

    I'd like to know how to simply add rel="prettyPhoto" to all the plugin links, so I can just use my default lightbox.

    https://wordpress.org/plugins/buddypress-activity-plus/

  2. David
    WPMU DEV Support Staff
    Posted 1 year ago #

    Hi @docepsilon,

    I hope you're well today! :)

    Could you possible try adding the following to your wp-config.php file?

    define('BPFB_USE_THICKBOX', false);

    And could you let us know how that works for you?

    Thanks,
    David

  3. David
    WPMU DEV Support Staff
    Posted 1 year ago #

    Heya @docepsilon,

    I meant to also mention, the plugin uses a template file for displaying the links and images.

    You'll find the html for it in:

    \buddypress-activity-plus\lib\forms\images_tag_template.php

    You can easily edit that file to make adjustments to the image tag. :)

    Cheers!
    David

  4. docepsilon
    Member
    Posted 1 year ago #

    It worked, thanks for your help!!

  5. David
    WPMU DEV Support Staff
    Posted 1 year ago #

    Hi @docepsilon,

    You're most welcome, glad that worked and thanks for letting me know. :)

    Cheers,
    David

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • BuddyPress Activity Plus
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags