WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Facebook Page Promoter Lightbox » [Resolved] Lightbox isn't loading

[Resolved] Lightbox isn't loading

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Arevico

    @arevico

    Hi,
    Thank you for opening a topic. It seems to be indeed a problem with the theme. It seems like there is no call to wp_head();. This is required by many plugins. In addition, the doctype is set to strict, while the page does not validate to be strict.

    To fix it, open header.php in your theme’s directory either via FTP or the theme editor.
    – replace

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">

    with

    <!DOCTYPE html>

    and add

    <?php wp_head(); ?>
    just before the closing head tag (</head>)

    Hi! Same problem here. I’m not too keen on the technical mumbo jumbo so I’m assuming that Lightbox isn’t loading because of the theme too. Can you please check it for me?

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    @yesh0810: It is considered impolite to interrupt another poster’s ongoing thread unless you are posting a solution or suggestion. It causes significant problems for the forum’s volunteers and prevents us from being able to track issues by topic. Please post your own topic.

    @esmi. I see. I actually posted it here thinking that if I create a new post for the same problem I would be redirected to this one. My apologies.

    Thank you so much for the detailed help!! Not only solved this issue, but also allowed other plugins to start working, so this helped me a lot. big thumbs up!!! 🙂

    Plugin Author Arevico

    @arevico

    Glad to be able to help 🙂

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Resolved] Lightbox isn't loading’ is closed to new replies.
Skip to toolbar