Support » Plugin: WordPress Gallery Plugin - NextGEN Gallery » LightBox is Not Working

  • Resolved kcolt84

    (@kcolt84)


    When I am logged into my WordPress site all gallery lightboxes work fine. But when I visit my website like a visitor then the lightbox flashes then the URL changes to the link in the media library. The lightbox does work on some of the images in the gallery. When clicking an image some of the pictures link directly to the Media Library and the only way back to my website is to hit the back arrow on the browser. I am using OceaWP Theme and the Elementor page builder. Which they both have Lightbox features but I disable the LightBox feature for both. On the current page, I am using Gutenberg and the NextGen block. I have also just tried just using a text block with the shortcode and I get the same result. I have disabled Elementor and the lightbox still doesn’t work for the NextGen. I also have to change the settings in the Lightbox settings in Gallery > Lightbox Effects > What must the lightbox be applied to? and I tried all settings and it still does the same thing. I also double-check my memory limited and PHP. If possible, I would like some guidance on how to resolve this issue.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Support mihai-imagely

    (@mihaiimagely)

    Hi @kcolt84,

    In similar cases we are suggesting to perform a plugins/theme conflict check. For this purpose, you may need to temporarily deactivate all your site’s plugins excepting NextGen and temporarily switch to a theme from the Twenty series. Once done – please give it another try to see if the issue will persist.

    Plugin Support gabyimagely

    (@gabyimagely)

    Because it has been a month or more since your last reply, I am going to mark this as resolved as I assume you have found a solution. Please feel free to reply again if you still have questions.

    Thanks!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘LightBox is Not Working’ is closed to new replies.