Support » Plugin: Dynamic Widget Content » Lightbox doesn’t work within widgets content ?

  • Resolved dilusionz

    (@dilusionz)


    Hi there,
    Great plugin! loving the simplicity it brings to putting content into widgets.. but this one thing has me at a loss, I’ve tried around 5 different lightbox plugins.. and what works fine on the page content (lightbox pops up) – even copying the exact same code over to the widget box, the lightbox never pops up.. why is this ? is there a way around this ?

    Cheers~

    • This topic was modified 4 years, 5 months ago by dilusionz.
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Brecht

    (@brechtvds)

    No idea actually. I don’t see a reason for this not to be working. Are you trying to get images to show up in a lightbox? What plugins have you tried?

    Brecht

    Thread Starter dilusionz

    (@dilusionz)

    OK – I managed to sort it out.. I was copying the code from the tinymce editor across when I should have been doing it from chrome inspector – as this outputted code had the rel=lightbox in it..

    FYI – When lightbox plugins automatically add rel=lightbox to images, this does not get added to any images within the dynamic widget content, this has to be done manually for lightbox to apply here.

    Kind regards and keep up the good work! amazing response time, will rate.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Lightbox doesn’t work within widgets content ?’ is closed to new replies.