WordPress.org

Forums

Gallery Bank - Photo Galleries & Albums
[resolved] Lightbox Doesn't Work (5 posts)

  1. Treebeard
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've tried disabling all my plugins, and I still can't get the lightbox to work.

    https://wordpress.org/plugins/gallery-bank/

  2. Gallery-Bank
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    HI,

    Can you please share the link here where you embeded the gallery bank shortcode.

    We will review and let you know what is causing the problem.

    Thanks

    Support Team

  3. BitWisdom
    Member
    Posted 12 months ago #

    I am having the same issue. In the console log, the inspector reads the following error:

    "Uncaught TypeError: undefined is not a function"

    When I investigate further, it seems the culprit is something related to this block:

    jQuery("a[rel^=\"7397prettyPhoto\"]").prettyPhoto({

  4. Gallery-Bank
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Hi.

    We have re-tested and it works perfectly at our end!

    Try de-activating other Plugins and test! It could be a conflict from other plugins!

    Thanks

    Support Team
    Tech Banker

  5. technogupshup
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hi,

    Thanks for helping on the issue. Now workng fine for me.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Gallery Bank - Photo Galleries & Albums
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.