Support » Plugin: Essential Addons for Elementor » Lightbox and filterable gallery not working

  • Resolved debreena

    (@debreena)


    This is just one of 8 galleries. They are the images without anything appearing to click on when hovering, and no lightbox at all. If I make a whole new page and start doing a test new gallery, it works perfectly. It makes no sense. I turned off optimization, the Ocean theme lightbox, everything. I really do not want to rebuild all the galleries if I do not have to. Help, please?

    Deb

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Support rafinkhan

    (@rafinkhan)

    Hi @debreena,

    It seems like Caching issue. So, can you please try doing this following: To regenerate Files & clear cache, you can go to wp-admin -> Essential Addons then, switch to the ‘Tools’ tab and hit the ‘Clear Cache’ button. Check out this screenshot: https://prnt.sc/o0k19w

    Also, make sure to Regenerate Files from wp-admin -> Elementor -> Tools as well. Then, check back. This should resolve the issue of yours.

    Let me know how it goes. Thank you.

    Thread Starter debreena

    (@debreena)

    PERFECT! That cleaned it up and it is working perfectly! Thank you!

    How often should I clear out the cache for basic maintenance?

    I really love how this all works. I am “old school” and have not learned today’s coding, I do not feel like learning yet another new-to-me coding system. ;D Your help is greatly appreciated.

    Thank you!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Lightbox and filterable gallery not working’ is closed to new replies.