Support » Plugin: LifterLMS » LifterLMS won’t work with Extra Theme by Elegant Themes

  • Resolved Nicole

    (@nikkisart)


    I installed the lifter plugin on my ET Extra site and registered the sidebar as instructed but when I went to create a course (or add any new content for that matter), it gave a white screen. I implemented debug mode per some additional instructions and found that the error message was ‘invalid post type’. Any help would be appreciated.

    The site is staging1.theomnifit.com

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Thomas Patrick Levy

    (@thomasplevy)

    @nikkisart

    Sorry we’re having issues here. Is the issue specific to this theme?

    Can you post the exact error message as well as a copy of your LifterLMS system report?

    Thanks,

    The error message is

    Invalid post type.

    The System Report is:
    Wordpress
    ——————————————-

    Home Url: http://staging1.theomnifit.com
    Site Url: http://staging1.theomnifit.com
    Version: 4.7
    Debug Mode: Yes
    Locale: en_US
    Multisite: No
    Page For Posts: Blog (#13)
    Page On Front: Home (#5)
    Permalink Structure: /%postname%/
    Show On Front: page
    Wp Cron: Yes

    Settings
    ——————————————-

    Version: 3.2.1
    Course Catalog: Course Catalog (#5677)
    Course Catalog Per Page: 10
    Course Catalog Sorting: menu_order
    Membership Catalog: Membership Catalog (#5678)
    Membership Catalog Per Page: 10
    Membership Catalog Sorting: menu_order
    Site Membership: Not Set
    Student Dashboard: My Courses (#5680)
    Courses Endpoint: my-courses
    Edit Endpoint: edit-account
    Lost Password Endpoint: lost-password
    Vouchers Endpoint: redeem-voucher
    Autogenerate Username: yes
    Password Strength Meter: yes
    Minimum Password Strength: strong
    Terms Required: no
    Terms Page: Not Set
    Checkout Names: required
    Checkout Address: required
    Checkout Phone: optional
    Checkout Email Confirmation: yes
    Open Registration: no
    Registration Names: required
    Registration Address: optional
    Registration Phone: hidden
    Registration Voucher: optional
    Registration Email Confirmation: no
    Account Names: required
    Account Address: required
    Account Phone: optional
    Account Email Confirmation: yes
    Checkout Page: Purchase (#5679)
    Confirmation Endpoint: confirm-payment
    Force Ssl Checkout: no
    Country: US
    Currency: USD
    Currency Position: left
    Thousand Separator: ,
    Decimal Separator: .
    Decimals: 2
    Trim Zero Decimals: no
    Recurring Payments: yes
    Email From Address: info@theomnifit.com
    Email From Name: The OMNI FIT: Nutrition and Strength
    Email Footer Text:
    Email Header Image:
    Cert Bg Width: 800
    Cert Bg Height: 616
    Cert Legacy Compat: no

    Gateways
    ——————————————-

    Manual: Enabled
    Manual Logging: yes
    Manual Order: 1

    Server
    ——————————————-

    Mysql Version: 5.6.28
    Php Curl: Yes
    Php Default Timezone: UTC
    Php Fsockopen: Yes
    Php Max Input Vars: 1000
    Php Max Upload Size: 128 MB
    Php Memory Limit: 768M
    Php Post Max Size: 128M
    Php Soap: Yes
    Php Suhosin: No
    Php Time Limt: 120
    Php Version: 7.0.14
    Software: Apache
    Wp Memory Limit: 40M

    Theme
    ——————————————-

    Name: Extra-Child
    Version: 1
    Themeuri:
    Authoruri:
    Template: Extra
    Child Theme: Yes
    Llms Support: No

    Plugins
    ——————————————-

    Akismet: 3.2
    Bloom: 1.1.8
    Elegant Themes Updater: 1.2
    Google Analyticator: 6.5.0.0
    Gravity Forms: 2.1.1
    iThemes Security: 5.9.0
    Layered Popups: 5.95
    LifterLMS: 3.2.1
    SG CachePress: 2.3.11
    Themify Tiles: 1.1.3
    TinyMCE Advanced: 4.4.3
    WooCommerce: 2.6.9
    Yoast SEO: 4.0

    Integrations
    ——————————————-

    BbPress: No
    BuddyPress: No

    Thanks,
    NJ

    Plugin Author Thomas Patrick Levy

    (@thomasplevy)

    @nikkisart,

    I’m really sorry but I can’t seem to recreate this issue to figure out what’s going on or why.

    I’ve installed the reported theme locally, as well as all the free plugins you have installed and I can’t recreate it.

    If you deactivate all the plugins does the issue still occur?

    If not, please renable plugins one by one until the issue comes back and then let me know which plugin it is so we can see if we can resolve that conflict.

    Thanks,

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘LifterLMS won’t work with Extra Theme by Elegant Themes’ is closed to new replies.